Šampionat Magic&Nails - Atelier by Lesja Karić

Šampionat Magic&Nails

Atelier by Lesja KarićŠampionat Magic&Nails

Međunarodni otvoreni šampionat za modeliranje i dizajn noktiju „Magic& Nails“

Časopis za modeliranje i dizajn noktiju Atelier Nails i estetska akademija Atelier LK, na čelu sa Lesjom Karić, organizuje Otvoreni međunarodni šampionat iz modeliranja i dizajna noktiju „Magic& Nails“. Cilj šampionata je da se više popularizuje profesija nail dizajnera i da se pruži mogućnost profesionalnim majstorima i svima  koji to želieda bude, da dignu svoje majstorstvo na veći nivo.

Veliko interesovanje za učešće na šampionatu nam ukazuje da smo na ispravnom putu i da se to što radimo mnogima dopada.

Svake godine, na šampionatu učestvuje oko 100 učesnika, u raznim kategorijama.

Sudije na takmičenju su renomirani dizajneri i međunarodne sudije, zvučna imena u nail industriji iz celog sveta, što nam otvara mogućnost da mediji iz celog sveta pisu o našem događaju.

Ova naša manifestacija se do sada održala 5 puta za redom, a iz godine u godinu poprima sve veći značaj u biznisu nail industrije, kako u našoj zemlji, tako i u celom regionu. Svake godine sve više raste interesovanje među profesionalcima koji se bave nail modeliranjem i dizajnom, jer na taj način imaju mogućnost da pokažu svoje profesionalne sposobnosti u raznim kategorijama. Manifestacija je međunarodnog karaktera i jako smo zadovoljni jer je sve više ljudi, iz raznih država, zainteresovano za učešće na takmičenju, što nam omogućava da prezentujemo našu zemlju u najboljem svetlu. Popularizacija profesije nail modelatora na takvoj vrsti manifestacije, doprinosi tome da je sve više devojaka zainteresovno da počne da se bavi ovim poslom.

Prethodnih godina smo imali zaista mnogo takmičara iz celog sveta, koji su se takmičili u raznim kategorijama. Bili su tu takmičari iz Mađarske, Nemačke, Rusije, Hrvatske, Crne Gore, Ukrajine, Italije, Grčke…

Velika medijska pažnja posvećena našem takmičenju, govori o tome da je to što radimo profesionalno i u rangu sa sličnim manifestacijama u svetu, ako ne i bolje.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i 2016. godine, na VI  Otvorenom šampionatu za modeliranje i dizajn noktiju „Magic& Nails“.

Fotografije sa prethodnih šampionata

  • V šampionat - 2015
  • IV šampionat - 2014
  • III šampionat - 2013
  • II šampionat - 2012
  • I šampionar - 2011

Prijavi se na sledeći međunarodni šampionat Magic&Nails