Estetska akademija - Atelier by Lesja Karić

Estetska akademija

Atelier by Lesja KarićEstetska akademija

U današnje vreme postoji sve više različitih mogućnosti za samoobrazovanje. Na internetu se nalazi gomila informacija o svemu što je bitno za modeliranje i dizajn noktiju, a naći ćete ih na grupama na društvenim mrežama, forumima, raznim sajtovima, kao i u literaturi koja je dostupna svima. Takođe, organizuju se i prezentacije i sajmovi na kojima se mnogo toga može naučiti od kolega. Ipak, samoobrazovanje ima i dosta negativnih strana.

Osnovna mana je što, u najvećem broju slučajeva, kod takve vrste obučavanja ne postoji sistem po kojem se radi. Pošto edukacija nema kontinuitet, samim tim ne može dovesti do željenih rezultata. Pri tom, kao što kaže narodna izreka, ne smeš verovati svemu što čuješ ili pročitaš. Istinitu i proverenu informaciju možete dobiti samo od visokoprofesionalnog predavača.

Znanje koje dobijate u okviru dobro osmišljenog nastavnog programa podrazumeva tačno i precizno koncipiran sistem obuka, koji dozvoljava majstoru da se razvija i napreduje u skladu sa najnovijim trendovima u ovom biznisu. Promene koje se dešavaju nisu samo modni trendovi, već se često dešava da se menjaju osnove i principi modeliranja i dizajna noktiju.

Iz tog razloga, gledanje You tube klipova nikako ne može da zameni jednu sistematsku obuku u profesionalnoj školi i nije dovoljno da Vas dovede u poziciju traženog majstora, koji ima lojalne klijente.

Pogledaj fotografije sa dodele sertifikata i galeriju radova naših polaznica

Šta dobijate kod nas?

Natavni program estetske akademije ATELIER LK se izdvaja po izuzetno dobro osmišljenom konceptu i kvalitetu predavanja, kao i samom organizacijom nastave. Takođe, prednosti Akademije su visoki profesionalizam majstora – predavača, dobro opremljene učionice i odnos teorije i prakse. Sve to za rezultat daje profesionalne majstore – specijaliste.
Uspešnost akademije ATELIER LK je upravo u individualnom pristupu prema svakom učeniku. Obzirom da svako od nas na različite načine prima informacije, samo individualni pristup pomaže učeniku da otkrije svoj potencijal. Izvući maksimum iz svakog učenika je umetnost, a mi to uspevamo!

Predstojeći seminari

Prikaži sve naredne seminare
X

--

--

Detalji seminara

...

Pogledaj više
Predavač --
X
No events available.

Rekli su o nama

Započnimo naše druženje

ukoliko te interesuju najnovije informacije i specijalne akcije, želiš da naučiš nove tehnike nail art-a ili želiš da nas nešto pitaš